Вишукані страви від Антоніо

Я маю понад 20 років досвіду, зокрема працював шеф-кухарем у стейк-хаусі Perry's.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Х’юстон
Надається у вашому помешканні

Свято ягняти

₴5 072 ₴5 072 за гостя
Вишукана вечеря в середземноморському стилі з ніжною бараниною в поєднанні з яскравими травами, цитрусовими акцентами та свіжими сезонними продуктами. Ви насолодитеся обсмаженими на сковороді морськими гребінцями з бальзамічним джемом із бекону, а на закінчення – лимонним оливковим йогуртовим тортом із кремом шантілі та свіжими ягодами. Шеф-кухар Антоніо створює розкішні, але доступні страви, балансуючи між насиченими смаками та яскравою, сучасною презентацією.

Прибережна розкіш: морський окунь і цитрусові

₴5 283 ₴5 283 за гостя
Насолодіться свіжими, елегантними морепродуктами з меню шеф-кухаря Антоніо Coastal Luxury. Почніть із карпаччо з лосося, витриманого в цитрусових, приправленого мікрозеленню та натертим фенхелем. Далі чилійський морський окунь, обсмажений на сковороді, з лимонним каперсовим соусом. Подається з картопляним пюре з печеним часником і спаржею з мигдалем і пармезаном. Завершіть легким, освіжаючим парфе з чізкейком із лаймом для ідеального прибережного фіналу.

Враження від стейк-хаусу

₴5 495 ₴5 495 за гостя
Насолоджуйтеся вишуканою стейк-вечерею в техаському стилі, створеною шеф-кухарем Антоніо. Почніть з крабового пирога або свіжого салату, а потім оберіть стейк, приготований до досконалості. Подається з картопляним пюре з трюфелями, спаржею з беарнським соусом і шоколадним кремом. Розкішний обід у домашній атмосфері, що поєднує в собі комфорт і елегантність. Доступні додаткові начинки

Святкова елегантність: яловичина «Веллінгтон»

₴5 495 ₴5 495 за гостя
Позачасовий вишуканий смак, який демонструє культовий біф веллінгтон — ніжне філе, загорнуте в грибний дуксель, прошутто та золотисте листкове тісто. Шеф-кухар Антоніо вкладає свій багаторічний досвід у приготування цього класичного блюда, поєднуючи його з вишуканими гарнірами та насиченим шовковистим соусом для незабутньої страви, гідної будь-якої особливої нагоди.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Antonio, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 20 років
Я був шеф-кухарем у ресторані Perry's Steakhouse and Grille
Освіта й підготовка
Я вдосконалював свою майстерність у найкращих ресторанах Г’юстона понад 20 років
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Х’юстон, Clemville, Клівленд і Анауак. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
₴5 072 Від ₴5 072 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Вишукані страви від Антоніо

Я маю понад 20 років досвіду, зокрема працював шеф-кухарем у стейк-хаусі Perry's.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Х’юстон
Надається у вашому помешканні
₴5 072 Від ₴5 072 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Свято ягняти

₴5 072 ₴5 072 за гостя
Вишукана вечеря в середземноморському стилі з ніжною бараниною в поєднанні з яскравими травами, цитрусовими акцентами та свіжими сезонними продуктами. Ви насолодитеся обсмаженими на сковороді морськими гребінцями з бальзамічним джемом із бекону, а на закінчення – лимонним оливковим йогуртовим тортом із кремом шантілі та свіжими ягодами. Шеф-кухар Антоніо створює розкішні, але доступні страви, балансуючи між насиченими смаками та яскравою, сучасною презентацією.

Прибережна розкіш: морський окунь і цитрусові

₴5 283 ₴5 283 за гостя
Насолодіться свіжими, елегантними морепродуктами з меню шеф-кухаря Антоніо Coastal Luxury. Почніть із карпаччо з лосося, витриманого в цитрусових, приправленого мікрозеленню та натертим фенхелем. Далі чилійський морський окунь, обсмажений на сковороді, з лимонним каперсовим соусом. Подається з картопляним пюре з печеним часником і спаржею з мигдалем і пармезаном. Завершіть легким, освіжаючим парфе з чізкейком із лаймом для ідеального прибережного фіналу.

Враження від стейк-хаусу

₴5 495 ₴5 495 за гостя
Насолоджуйтеся вишуканою стейк-вечерею в техаському стилі, створеною шеф-кухарем Антоніо. Почніть з крабового пирога або свіжого салату, а потім оберіть стейк, приготований до досконалості. Подається з картопляним пюре з трюфелями, спаржею з беарнським соусом і шоколадним кремом. Розкішний обід у домашній атмосфері, що поєднує в собі комфорт і елегантність. Доступні додаткові начинки

Святкова елегантність: яловичина «Веллінгтон»

₴5 495 ₴5 495 за гостя
Позачасовий вишуканий смак, який демонструє культовий біф веллінгтон — ніжне філе, загорнуте в грибний дуксель, прошутто та золотисте листкове тісто. Шеф-кухар Антоніо вкладає свій багаторічний досвід у приготування цього класичного блюда, поєднуючи його з вишуканими гарнірами та насиченим шовковистим соусом для незабутньої страви, гідної будь-якої особливої нагоди.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Antonio, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 20 років
Я був шеф-кухарем у ресторані Perry's Steakhouse and Grille
Освіта й підготовка
Я вдосконалював свою майстерність у найкращих ресторанах Г’юстона понад 20 років
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Х’юстон, Clemville, Клівленд і Анауак. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?