Приватний шеф-кухар для пари
Середземноморська, азійська, барбекю, вегетаріанська, дієтична кухня, вино.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Коста-дель-Соль-Оксиденталь
Надається у вашому помешканні
Іспанське меню – базове
₴3 273 ₴3 273 за гостя
Класична іспанська кухня, ідеальна для груп, які шукають щось смачне та традиційне.
Італійське меню – базове
₴3 273 ₴3 273 за гостя
Класична італійська кухня, ідеальна для груп, які шукають щось смачне та традиційне.
Меню сніданку – базове
₴3 273 ₴3 273 за гостя
Простий і смачний варіант сніданку, ідеальний для легкого та приємного початку дня.
Меню барбекю – базове
₴3 273 ₴3 273 за гостя
Насолоджуйтеся барбекю з підбіркою національних сирів, холодних нарізок, фруктів і хліба для початку. А потім – салати на ваш смак. Основна страва – барбекю з м’яса, овочів, риби, у супроводі соусів чімічуррі та айолі.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Private Chef Couple, щоб внести зміни до бронювання.
Моя кваліфікація
Досвід роботи: 10 років
10+ років досвіду роботи приватними шеф-кухарями в Аргентині; тепер пропонують свої послуги в Європі.
Важливий кар’єрний здобуток
Ексклюзивні закриті вечері в Аргентині; розширені приватні послуги в 2022 році.
Освіта й підготовка
Навчання на шеф-кухарів і сомельє, навчання з юності та через партнерство.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.
Мої фірмові страви
Я приїду до вас
Зона, де я надаю послуги: Коста-дель-Соль-Оксиденталь, Валье-дель-Гвадальхорсе, Сьерра-де-лас-Нивес і Малага. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.
Важлива інформація
Вимоги до гостей
Можуть відвідувати гості віком від 2 років., Не більше ніж 100 гостей загалом.
Доступне середовище
Запитайте подробиці в господаря. Докладніше
Правила скасування бронювання
У разі скасування бронювання принаймні за 3 дні до початку вам повернуть усі кошти.
₴3 273 Від ₴3 273 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання
Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb
Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?





