Святкові меню від Майка

Я випускник кулінарної школи, який демонструє яскраві смаки Південної Луїзіани.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Остін
Надається у вашому помешканні

Класичний бранч

₴1 048 ₴1 048 за гостя
Посмакуйте традиційним бранчем: яйця «Бенедикт», млинці та коктейлі «Кривава Мері».

Південно-західна вечірка з фахітас

₴2 473 ₴2 473 за гостя
Насолоджуйтеся куркою та креветками фахітас, поданими з усіма гарнірами. Яловичу вирізку можна додати за додаткову плату.

Меню креольської та каджунської кухні

₴2 892 ₴2 892 за гостя
Насолоджуйтеся багатим смаком Південної Луїзіани, представленим у цьому смачному меню. Страви: гамбо, джамбалая та етуфе.

Відварні морепродукти

₴50 294 ₴50 294 за гостя
Насолоджуйтеся меню з морепродуктів, що включає лобстерів, креветок або варених крабів. Виберіть 1 або всі 3 страви, які подаються з традиційними гарнірами Луїзіани.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Mike, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 21 рік
Я працював приватним шеф-кухарем у Вейлі, Сент-Луїсі, Новому Орлеані та Остіні.
Важливий кар’єрний здобуток
Мене назвали підприємцем року в Остіні, штат Техас.
Освіта й підготовка
Я отримав нагороду директора університету за видатні досягнення від Johnson & Wales.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Остін. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.
₴1 048 Від ₴1 048 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?

Святкові меню від Майка

Я випускник кулінарної школи, який демонструє яскраві смаки Південної Луїзіани.
Перекладено автоматично
Шеф-кухар у місті Остін
Надається у вашому помешканні
₴1 048 Від ₴1 048 за гостя
Безкоштовне скасування бронювання

Класичний бранч

₴1 048 ₴1 048 за гостя
Посмакуйте традиційним бранчем: яйця «Бенедикт», млинці та коктейлі «Кривава Мері».

Південно-західна вечірка з фахітас

₴2 473 ₴2 473 за гостя
Насолоджуйтеся куркою та креветками фахітас, поданими з усіма гарнірами. Яловичу вирізку можна додати за додаткову плату.

Меню креольської та каджунської кухні

₴2 892 ₴2 892 за гостя
Насолоджуйтеся багатим смаком Південної Луїзіани, представленим у цьому смачному меню. Страви: гамбо, джамбалая та етуфе.

Відварні морепродукти

₴50 294 ₴50 294 за гостя
Насолоджуйтеся меню з морепродуктів, що включає лобстерів, креветок або варених крабів. Виберіть 1 або всі 3 страви, які подаються з традиційними гарнірами Луїзіани.
Ви можете надіслати повідомлення господарю Mike, щоб внести зміни до бронювання.

Моя кваліфікація

Шеф-кухар
Досвід роботи: 21 рік
Я працював приватним шеф-кухарем у Вейлі, Сент-Луїсі, Новому Орлеані та Остіні.
Важливий кар’єрний здобуток
Мене назвали підприємцем року в Остіні, штат Техас.
Освіта й підготовка
Я отримав нагороду директора університету за видатні досягнення від Johnson & Wales.
Щоб захистити свої платежі, для надсилання грошей та спілкування з господарями користуйтеся лише платформою Airbnb.

Мої фірмові страви

Я приїду до вас

Зона, де я надаю послуги: Остін. Щоб забронювати послугу в іншому місці, надішліть мені повідомлення.

Важлива інформація

Вимоги до гостей

Можуть відвідувати гості віком від 18 років., Не більше ніж 10 гостей загалом.

Доступне середовище

Запитайте подробиці в господаря. Докладніше

Правила скасування бронювання

У разі скасування бронювання принаймні за 1 день до початку вам повернуть усі кошти.

Шеф-кухарі перевіряються на відповідність стандартам Airbnb

Шеф-кухарі оцінюються за критеріями професійного досвіду, наявності портфоліо креативних меню та бездоганної репутації. Докладніше
Виникли проблеми?