Послуги Airbnb

Larkspur: шеф-кухарі

Замовляйте унікальні послуги, які пропонують місцеві професіонали на Airbnb.

Larkspur: насолодіться кулінарними шедеврами приватного шеф-кухаря

1 з 1 стор.

Шеф-кухар у місті Фрімонт

Ретельно підібрані кулінарні враження від Соні

Я відточував своє ремесло в Michelin Star State Bird Provisions, на фермі оливкової олії Il Fiorello та в Кулінарному інституті Америки.

Шеф-кухар у місті Петалума

Смачні страви від Мішель і Челло

Пристрасний італійський шеф-кухар, який подарує вашому столу затишок, традиції, історії та смаки. Завдяки своєму досвіду я можу приготувати ваші улюблені страви в новому, вишуканому та оригінальному стилі. Техніка зустрічається з традицією

Шеф-кухар у місті Фрімонт

Кулінарні враження від A Moveable Feast

Ми створюємо враження, починаючи від затишних домашніх вечерь і закінчуючи бутиковими заходами, де особлива увага приділяється якісним інгредієнтам і сезонним, здоровим стравам для бездоганних святкувань.

Шеф-кухар у місті Санта-Роса

Дегустація вина в Чадському виноробному регіоні

Я поділюся історією від суші до моря та багатьма мікрокліматами округу Сонома через смачні страви та місцеві інгредієнти.

Шеф-кухар у місті Окленд

Їжа, що живить душу, із шеф-кухарем Ентоні

Я додаю яскравість і красу всім своїм стравам. Я готую страви зі свіжих фермерських овочів і смаколики вже майже 25 років. Я нестримно творча і люблю робити своїх гостей щасливими

Шеф-кухар у місті Напа

Смаколики від Чарльза: з городу на стіл

Сертифікований шеф-кухар із більш ніж 30-річним досвідом роботи на кухнях рівня Michelin. Спеціалізується на сезонних стравах із власного саду, індивідуальних меню та незабутніх приватних кулінарних враженнях.

Приватні шеф-кухарі, які готують вишукані страви

Місцеві фахівці

Почастуйте себе гурманськими справами – замовляйте послуги особистих шеф-кухарів або професійного кейтерингу

Якість послуг підтверджено

Кожен шеф-кухар надсилає на перевірку інформацію про досвід роботи у сфері кулінарії

Історія успіху

Щонайменше 2 роки роботи в кулінарній галузі