Послуги Airbnb

Raiguer: шеф-кухарі

Замовляйте унікальні послуги, які пропонують місцеві професіонали на Airbnb.

Raiguer: насолодіться кулінарними шедеврами приватного шеф-кухаря

Шеф-кухар

Середземноморська кухня від Хуана Карлоса

20-річний досвід Родом з Аргентини, я 15 років відточував свої навички в Італії. Я отримав досвід роботи в відомих іспанських ресторанах Lasarte та Kursaal. Я дізнався від шеф-кухаря за тризірковим рестораном «Мішлен» у Країні Басків.

Шеф-кухар

Кулінарія Майорки від Лукаса

25 років досвіду роботи Я працюю в ресторанах із зірками «Мішлен» і як шеф-кухар у Лондоні та Сіднеї. Я маю ступінь із менеджменту готелів і гостинності, а також пройшов майстер-клас із м 'ясної лавки. Для мене було честю готувати для «Оскара 2017 року» і служити сера Пола Маккартні в Брайтоні.

Шеф-кухар

Найкращий рис і паельї від Девіда

5-річний досвід шеф-кухаря на Майорці, спеціалізується на рису, паельях, фідеусах і тапас. Я навчався технікам рису з Алексом дель Вісіо та Еду Торресом у Моліно-Рока. Я готував для футбольної федерації Балеарських островів, для федерації падель, для колишнього футболіста Роджера Сміта та підприємець аргентинського Маноло Угарте, серед інших

Шеф-кухар

Середземноморський гриль від Хосе

12 років досвіду Я завжди вчу, розвиваю та створюю нові способи покращення страв на грилі. Бабуся й дідусь навчили мене всьому - від вибору деревини до вибору найкращих нарізків. У мене є багаторічний досвід гриля, який дозволив мені освоїти своє ремесло.

Шеф-кухар

Фестиваль Taste of the Mediterranean with Paul

21-річний досвід Широкий кулінарний ракурс, що спеціалізується на середземноморській, перуанській та японській кухні. Я навчався в Gastronómica de las Islas Baleares. Я був шеф-кухарем в азіатському ресторані Arume. Я працювала в багатьох місцях світу

Шеф-кухар

Середземноморська кухня від Metus

8-річний досвід роботи як для романтичних вечерь, так і для особливих заходів, я створюю сміливі страви в середземноморському стилі. Дотримуючись любові до гастрономії, я навчився готувати, поєднуючи пристрасть і традиції. Я запропонував свої спеціалізовані меню для численних висококласних обідніх заходів.

Усі послуги шеф-кухарів

Баскська середземноморська кухня від Карлоса

У мене 18-річний досвід. Я готував їжу в кількох відомих ресторанах, зокрема в етоксанобі з зіркою «Мішлен». Я навчався в Leioa Hospitality School і провів додатковий тренінг з тайської кухні. Я брав участь і виграв кілька конкурсів пінчосів у Країні Басків ».

Італійська страва ф 'южн від Джузеппе

21-річний досвід я багато готував і багато подорожував по всій Італії, працюючи в багатьох відомих закусочних. Я працювала на кухнях у Ducati Caffé, Gusto, Sicilia та інших. Я приготувала різноманітне меню зі свіжою рибою та морепродуктами для відомої акторської сім 'ї.

Ф 'южн-кухня від Едуардо

8-річний досвід роботи Я іспанський шеф-кухар, який готується в яхтах, готелях і ресторанах по всій Європі. Я навчався на міжнародних кухнях від Більбао до Нью-Йорка. Останні 4 зими я провів як особистий шеф-кухар для власника яхти в Нью-Йорку та Італії.

Цілюща веганська кухня від Мар 'яни

10 років досвіду. Я шеф-кухар на рослинній основі, орієнтований на сиру веганську кухню та спортивне харчування. Я навчився з шеф-кухарем на рослинній кухні Метью Кенні і навчався в Le Cordon Bleu. Я готувала для спортсменів, знаменитостей і гучних клієнтів.

Taste of the Mediterranean por Pau

21-річний досвід роботи Я працювала на різних континентах і країнах, розширюючи свою кулінарну перспективу. Я навчався в гастрономічному університеті Балеарських островів UIB та Інституті Пола Бокуза. Я працювала шеф-кухарем у відомому ресторані Arume.

Середземноморська кухня від Пола

15 років досвіду З 17 років я подорожувала до Таїланду, Уругваю тощо, щоб продовжити свою кар 'єру. Я навчався в гастрономічному університеті Балеарських островів UIB та Інституті Лайфа. Мій час, проведений із зірками Мішлен, Ксоріґер і Сумак, привели мене до роботи шеф-кухаря в Аруме.

Cocina sin frontier por Julian

12 років досвіду Trayectoria en bodegas de Mendoza, готель Casa San Agustín en Cartagena та Сан-Ігнасіо. Я вдосконалив свої кулінарні знання в дворічному аспірантурі. Я працювала особистим шеф-кухарем у Forbes.

Aire de España з шеф-кухарем Естебаном

20 років досвіду Я поєдную творчість і свіжість на кожній страві, приносячи нові смаки до вашого дому. У 2004 році я отримав ступінь у професійній кулінарній школі Кордови, Аргентина. Я працювала в Аргентині, Італії, Форментері та Майорці, завжди з якістю.

Середземноморське враження з шеф-кухарем Естебаном

10-річний досвід роботи Runs AMAR SUSHI на ринку Санта-Каталіна, пропонуючи душевні, свіжі морепродукти та суші, які я навчив у Escuela de cocina de Córdoba в Аргентині. СУШІ та БАР З МОРЕПРОДУКТАМИ AMAR у Пальмі заробляє 5-зірковий рейтинг і має місцеве визнання за якісні страви

FlavorsDeMallorca з шеф-кухарем Естебаном

20-річний досвід шеф-кухаря, захоплений і творчий, поєднує свіжість і традиції в кожній страві. У 2004 році я отримав ступінь у професійній кулінарній школі Кордови, Аргентина. У мене є багаторічний досвід роботи в Аргентині, Італії, Форментері та на Майорці.

Латиноамериканська ф 'южн-вечеря

20-річний досвід роботи в Латинській Америці та США, я навчався у шеф-кухарі Саверіо Стассі в гастрономічній школі Університету Анд. Я очолюю кулінарну команду в готелі Sierra Linda.

Креативна середземноморська кухня від Грасіели

30-річний досвід я дізнався від своєї матері, яка була приватним шеф-кухарем президента Тунісу Хабіба Бургіби. Я також навчився керувати власним рестораном, а також приготуванням сімейних і заходів. Я керую власним рестораном у Пальма-де-Майорці, а влітку готую приватно для інших.

Приватні шеф-кухарі, які готують вишукані страви

Місцеві фахівці

Почастуйте себе гурманськими справами – замовляйте послуги особистих шеф-кухарів або професійного кейтерингу

Якість послуг підтверджено

Кожен шеф-кухар надсилає на перевірку інформацію про досвід роботи у сфері кулінарії

Історія успіху

Щонайменше 2 роки роботи в кулінарній галузі