Ресторан
Tei-An
Рекомендують 22 місцевих жителів,
Поради від місцевих
"The only Dallas restaurant to make Eater’s national Essential 38 restaurants, critic Bill Addison put it on the list because of the mastery of Chef Teiichi Sakurai’s soba noodles along with his seven-course omakase that includes A5 wagyu beef and ultra-seasonal fish. “Teiichi Sakurai [is] one of the country’s greatest and most under-sung Japanese chefs."
Chef-owner Teiichi Sakurai's Japanese cuisine in a posh contemporary space with Zenlike ambiance.
Local Japanese chef creates a zen space where a budget meal can be obtained with fine ingredients and care - ramen $11, onigiri $5 for 2, and bentos for $13. Dinner items can be pricey
My favorite restaurant in Dallas - somehow a modern and rustic take on Japanese food! Highly recommend!
Унікальні заходи поблизу
Місцеві жителі також рекомендують
- Рекомендують 7 місцевих жителів
- Рекомендують 6 місцевих жителів
Розташування
1722 Routh St
Dallas, TX
Dallas Downtown Historic District