Пекарня
Jean Paul Hévin - Chocolatier Pâtissier
Рекомендують 13 місцевих жителів,
Чому місцеві жителі це рекомендують
One of the greatest chocolatiers in France, Jean-Paul Hévin, winner of the prestigious Meilleur Ouvrier de France competition, does simple chocolate cakes, but he does them perfectly. I absolutely love them, especially the Annapurna, which is seasonal and made with chestnuts. I could eat 10 of them. I particularly love the Saint-Honoré boutique, a cave of chocolates situated in the courtyard of an 18th century building in the center of town.
Поради від місцевих
Amazing selection of chocolate desserts. My favorites are "Ecuador" and "Macaron à l'ancienne". Tea room on the 1st floor where you can enjoy a light lunch and a dessert.
the master of chocolat, I recommend the oister chocolate with a russian cheese cake at the tea house
Унікальні заходи поблизу
Місцеві жителі також рекомендують
- Рекомендують 7 місцевих жителів
Розташування
231 Rue St Honoré
Paris, IDF