
Послуги Airbnb
Bagno A Ripoli: шеф-кухарі
Замовляйте унікальні послуги, які пропонують місцеві професіонали на Airbnb.
Bagno A Ripoli: насолодіться кулінарними шедеврами приватного шеф-кухаря

Шеф-кухар
Флоренція
Розкішна їжа з шеф-кухарем Антоніо Пателлою
9 років досвіду, який я пройшов у відомій школі ALMA і працював у ресторанах із зірками «Мішлен». Я навчався в школі ALMA і навчався в найкращих ресторанах Сан-Доменіко та Енріко Бартоліні. Після школи ALMA і роботи в двох ресторанах із зірками «Мішлен» я готував їжу по всьому світу.

Шеф-кухар
Флорентійська вечеря за столиком Валерії
Я створюю унікальні та трансформаційні враження для гостей з усього світу. Я домашній кухар і організатор заходів. Консультант із бренду та гостинності. Кулінарія - це те, як я висловлюю свою любов до інших. Я думаю, що хороша їжа має почуватися як обійнятися. За кожним із наших улюблених страв - пам 'ять дитинства, особлива подія, історія, яку можна розповісти. Я люблю ставити таке відчуття в страву та готувати з високоякісними інгредієнтами. Андреа, мій партнер, - професійний музикант. Він успадкував свою пристрасть до їжі від свого дідуся, професійного шеф-кухаря, який навчив його мистецтву традиційної італійської кухні. Він закінчив сомельє на третьому рівні з Італійської асоціації сомельє. Разом ми вирішили відчинити двері нашого помешкання новим друзям, любителям їжі та однодумців, щоб поділитися нашими пристрастями та нашим баченням гарного життя.

Шеф-кухар
Традиції та творчість від шеф-кухаря Массіміліано

Шеф-кухар
Тосканська кухня Раффаеле та Джованни
25 років досвіду: власник піцерії та шеф-кухар у престижних готелях Флоренції. Професійна кваліфікація для операторів послуг кейтерингу. Я працюю з дружиною приватним шеф-кухарем.

Шеф-кухар
Флоренція
Італійські смаки від Валентини
Я пристрасний місцевий сомельє, а також шеф-кухар, який працював у відомих італійських ресторанах і готелях. Я з ентузіазмом ділюся своїми знаннями про вино та їжу. Я поєдную тосканські рецепти, пристрасть до місцевих та органічних інгредієнтів, а також дегустацію вина, створюючи унікальний ф 'южн. Я закінчила кулінарну школу у Флоренції і маю 13-річний досвід роботи шеф-кухарем Я є членом Італійської асоціації сомельє (AIS) як сомельє та дегустація.

Шеф-кухар
Montecatini Terme
Смак Тоскани від Amerigo
30-річний досвід Моя кулінарна кар 'єра охоплює кухні в Італії, Англії, Франції та США. Я пройшов навчання сомельє та пройшов курси з поєднання їжі та вина. У Флоренції я відкрив Ristorante Baccarossa, 40-місний ресторан, що спеціалізується на рибі.
Приватні шеф-кухарі, які готують вишукані страви
Місцеві фахівці
Почастуйте себе гурманськими справами – замовляйте послуги особистих шеф-кухарів або професійного кейтерингу
Якість послуг підтверджено
Кожен шеф-кухар надсилає на перевірку інформацію про досвід роботи у сфері кулінарії
Історія успіху
Щонайменше 2 роки роботи в кулінарній галузі
Bagno A Ripoli: перегляньте більше доступних послуг
Більше послуг
- Приватні шеф-кухарі Рим
- Приватні шеф-кухарі Мілан
- Приватні шеф-кухарі Ніцца
- Приватні шеф-кухарі Флоренція
- Приватні шеф-кухарі Венеція
- Персональні тренери Нейплз
- Приватні шеф-кухарі Francavilla al Mare
- Приватні шеф-кухарі Марсель
- Приватні шеф-кухарі Канни
- Фотографи Анеси
- Фотографи Задар
- Фотографи Турин
- Фотографи Сорренто
- Фотографи Антіб
- Приватні шеф-кухарі Chamonix
- Приватні шеф-кухарі Saint-Tropez
- Фотографи Екс-ан-Прованс
- Фотографи Рим
- Фотографи Мілан
- Фотографи Ніцца
- Фотографи Флоренція
- Макіяж Венеція
- Фотографи Нейплз
- Фотографи Francavilla al Mare