Послуги Airbnb

Bagno A Ripoli: шеф-кухарі

Замовляйте унікальні послуги, які пропонують місцеві професіонали на Airbnb.

Bagno A Ripoli: насолодіться кулінарними шедеврами приватного шеф-кухаря

Шеф-кухар

Флоренція

Розкішна їжа з шеф-кухарем Антоніо Пателлою

9 років досвіду, який я пройшов у відомій школі ALMA і працював у ресторанах із зірками «Мішлен». Я навчався в школі ALMA і навчався в найкращих ресторанах Сан-Доменіко та Енріко Бартоліні. Після школи ALMA і роботи в двох ресторанах із зірками «Мішлен» я готував їжу по всьому світу.

Шеф-кухар

Флорентійська вечеря за столиком Валерії

Я створюю унікальні та трансформаційні враження для гостей з усього світу. Я домашній кухар і організатор заходів. Консультант із бренду та гостинності. Кулінарія - це те, як я висловлюю свою любов до інших. Я думаю, що хороша їжа має почуватися як обійнятися. За кожним із наших улюблених страв - пам 'ять дитинства, особлива подія, історія, яку можна розповісти. Я люблю ставити таке відчуття в страву та готувати з високоякісними інгредієнтами. Андреа, мій партнер, - професійний музикант. Він успадкував свою пристрасть до їжі від свого дідуся, професійного шеф-кухаря, який навчив його мистецтву традиційної італійської кухні. Він закінчив сомельє на третьому рівні з Італійської асоціації сомельє. Разом ми вирішили відчинити двері нашого помешкання новим друзям, любителям їжі та однодумців, щоб поділитися нашими пристрастями та нашим баченням гарного життя.

Шеф-кухар

Традиції та творчість від шеф-кухаря Массіміліано

Шеф-кухар

Тосканська кухня Раффаеле та Джованни

25 років досвіду: власник піцерії та шеф-кухар у престижних готелях Флоренції. Професійна кваліфікація для операторів послуг кейтерингу. Я працюю з дружиною приватним шеф-кухарем.

Шеф-кухар

Флоренція

Італійські смаки від Валентини

Я пристрасний місцевий сомельє, а також шеф-кухар, який працював у відомих італійських ресторанах і готелях. Я з ентузіазмом ділюся своїми знаннями про вино та їжу. Я поєдную тосканські рецепти, пристрасть до місцевих та органічних інгредієнтів, а також дегустацію вина, створюючи унікальний ф 'южн. Я закінчила кулінарну школу у Флоренції і маю 13-річний досвід роботи шеф-кухарем Я є членом Італійської асоціації сомельє (AIS) як сомельє та дегустація.

Шеф-кухар

Montecatini Terme

Смак Тоскани від Amerigo

30-річний досвід Моя кулінарна кар 'єра охоплює кухні в Італії, Англії, Франції та США. Я пройшов навчання сомельє та пройшов курси з поєднання їжі та вина. У Флоренції я відкрив Ristorante Baccarossa, 40-місний ресторан, що спеціалізується на рибі.

Приватні шеф-кухарі, які готують вишукані страви

Місцеві фахівці

Почастуйте себе гурманськими справами – замовляйте послуги особистих шеф-кухарів або професійного кейтерингу

Якість послуг підтверджено

Кожен шеф-кухар надсилає на перевірку інформацію про досвід роботи у сфері кулінарії

Історія успіху

Щонайменше 2 роки роботи в кулінарній галузі