Послуги Airbnb

Escondido: шеф-кухарі

Замовляйте унікальні послуги, які пропонують місцеві професіонали на Airbnb.

Escondido: насолодіться кулінарними шедеврами приватного шеф-кухаря

1 з 1 стор.

Шеф-кухар у місті Оушенсайд

Особистий шеф-кухар Майкла Родрігеса

Я пропоную якість і турботу на рівні ресторану безпосередньо у вашому помешканні Airbnb.

Шеф-кухар у місті Сан-Діеґо

Кейтеринг Global Flavors від шеф-кухаря Оні

Моя кухня поєднує традиційні нігерійські та сучасні американські смаки.

Шеф-кухар у місті Дана Пойнт

Підвищений комфорт від шеф-кухаря Кейлі

Класичні смаки, які оживають у свіжому, вишуканому вигляді, створені з турботою та доставлені прямо вам.

Шеф-кухар у місті Темекьюла

Кулінарний майстер-клас від Дженніфер

Засновниця Conchitas & Ember & Spice – відзначена нагородами шеф-кухарка, яка подає на стіл вогонь, смак і мистецтво. Базується в Сан-Дієго. Належить Milspouse

Шеф-кухар у місті Ескондідо

Веганські смаколики від Адіни

Шеф-кухар Адіна – шеф-кухар, педагог і відзначена нагородами авторка, відома своїми глобальними веганськими рецептами, які поєднують оздоровлення, культуру та смак з інклюзивним, поживним підходом.

Шеф-кухар у місті Сан-Діеґо

Незабутні кулінарні враження від шеф-кухаря Стейсі

Я спеціалізуюся на створенні персоналізованих меню, що відповідають широкому спектру смаків та дієтичних уподобань, роблячи кожну подію унікальною та незабутньою гастрономічною враженням.

Усі послуги шеф-кухарів

Вишукані страви й омакасе від шеф-кухаря Нейта

Спеціалізується на ресторанах рівня Мішлен, приватних вечірках із суші та індивідуальних дегустаційних меню з гостинністю омотенасі, щоб підвищити рівень будь-яких заходів.

Усвідомлена їжа від шеф-кухаря Івана

Я підходжу до суші як до мистецтва та дисципліни, балансуючи між точністю, свіжістю та презентацією. Від класичних нігірі та сашімі до інноваційних ролів на рослинній основі – я зосереджуюся на чистих смаках і ідеальній текстурі

Кулінарні шедеври від шеф-кухаря Стефа

Я пропоную різноманітні та креативні кулінарні враження для всіх гостей, для яких я маю честь створювати дивовижні страви!

Сезонна приватна вечеря від шеф-кухаря Кенні

Я несу в собі смаки роботи в Португалії, навчання в Парижі та Лондоні, а також мої етнічні корені як американця китайсько-тайванського походження. Пропоную спланувати індивідуальне меню для вашого заходу :) @sidequestkenny в IG!

Ексклюзивні кулінарні вечері від шеф-кухаря Гамлета Маргара

Я створюю вишукані вечері, натхненні мистецтвом, які так само приголомшливі для очей, як і смачні, поєднуючи творчість, культуру та кулінарне майстерство в незабутні враження.

Схід зустрічається із Заходом від Tyrell

Португальське походження, азіатська кухня, різноманітні інгредієнти.

Вечеря на фермі від шеф-кухарки Лейли

Готувати для мене – це ділитися історіями: я поєдную свою спадщину, глобальні навички та свіжі продукти, щоб приносити людям радість за столом.

Шеф-кухар Майкл Кван

Я готую страви різних кухонь і смаків. Я побував у понад 50 країнах, декуштував, навчався та брав участь у кулінарних майстер-класах по всьому світу. Професіонал. Гурман. Простий у спілкуванні.

Maison Otium

Я розробляю кулінарні враження, які подорожують світом, вдосконалюються в техніці, ґрунтуються на середземноморських традиціях і керуються креативністю.

Веганське враження: приватний шеф-кухар

Я готую для знаменитостей Лос-Анджелеса та вишукані веганські страви вже більше десяти років.

Досліджуйте Італію за столом із шеф-кухарем Фабіо

Мої страви – це поєднання сицилійської кухні з міжнародними мотивами.

Сучасна сальвадорська, креольська кухня

Меню, розроблені експертами з урахуванням свіжості продуктів. Будь ласка, зв’яжіться зі мною перед бронюванням для отримання додаткової інформації. Я перебуваю в Лос-Анджелесі. Ціни не включають витрати

Приватні шеф-кухарі, які готують вишукані страви

Місцеві фахівці

Почастуйте себе гурманськими справами – замовляйте послуги особистих шеф-кухарів або професійного кейтерингу

Якість послуг підтверджено

Кожен шеф-кухар надсилає на перевірку інформацію про досвід роботи у сфері кулінарії

Історія успіху

Щонайменше 2 роки роботи в кулінарній галузі