
Послуги Airbnb
Сідней: шеф-кухарі
Замовляйте унікальні послуги, які пропонують місцеві професіонали на Airbnb.
Сідней: насолодіться кулінарними шедеврами приватного шеф-кухаря

Шеф-кухар
Вишукана італійська кухня від Маттео
Маттео Замбоні, народився в невеликому північному італійському містечку, рано відкрив для себе пристрасть до гостинності. Після тренування на таких кухнях, як La Pergola (Рим) і Ristorante Cracco (Мілан), він готував на міжнародному рівні, зокрема для королівської сім 'ї Катару, і вдосконалив своє ремесло під керівництвом Сейдзі Ямамото в Токіо. Більше десяти років тому він переїхав до Австралії, піднявшись головними ролями шеф-кухаря в Ormeggio at the Spit, шеф-кухарем Pilu at Freshwater і шеф-кухарем Jonah's at Whale Beach. Сьогодні він засновник і керівний шеф-кухар Civico 47 у Паддінгтоні, Сідней, що є орієнтиром італійської кухні. Як медіа-особистість і співробітник бренду, він також проводить кулінарні майстер-класи, організовує приватні та корпоративні заходи, а також чемпіонує благодійні організації, такі як Miracle Babies Foundation.

Шеф-кухар
Свято смаків узбережжя від шеф-кухаря
8-річний досвід Кураторські приватні гастрономічні заходи для клієнтів зі списку Fortune 500 з шеф-кухарями та послугами преміум-класу. Я навчався у найкращих шеф-кухарів на кухнях із зірками «Мішлен» та міжнародними кулінарними традиціями. Відома приватними стравами преміум-класу, вибрана провідними світовими брендами для кулінарних досягнень.

Шеф-кухар
Рэндвик
Меню ручної роботи в кулінарному оазисі від Тіма
Мене звати Тім. Моя мати була шеф-кухарем, і я готую їжу та організовую заходи з дитинства. Я також навчався як професійний шеф-кухар, перш ніж потрапити у світ банківської справи. За останні кілька десятиліть багато гостей закохалися в мою їжу, зокрема міжнародні інвестори та шеф-кухарі зірок «Мішлен». Тепер, коли я наполовину на пенсії, я дотримуюся яскравих порад своїх гостей і знову готую та розважаю. У мене є особлива здатність змушувати людей з усіх верств суспільства розслаблятися і насолоджуватися життям.

Шеф-кухар
Вишукана кухня для гурманів від Клаудіо
21-річний досвід роботи в найкращих ресторанах Італії, Великої Британії та Австралії. Я тренувалася в ресторанах у Римі, Італія та в Лондоні під керівництвом Джеймі Олівера та Джорджіо Локателлі. Я працювала в ресторані з зірками «Мішлен», відточуючи свої навички вишуканої їжі.

Шеф-кухар
Їдальня та десерти в індійському стилі від Bhavna
10 років досвіду Я - шеф-кухар-самоучка та пристрасний пекар. Я навчилася готувати, спостерігаючи, як моя бабуся створює прекрасні страви. Я виграв друге місце за печивом на ярмарку штату Міннесота.

Шеф-кухар
Вишукані вечері від Грем
10-річний досвід роботи: від паризьких брасерій до гастропабів - я приношу культурні впливи на вишукану їжу. Я працювала в L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre та Fish La Boissonnerie. Мій динамічний підхід до приготування їжі почався в ресторанах «Мішлен» та на майданчиках AA Rosette.
Усі послуги шеф-кухарів

Дегустація Австралії від шеф-кухаря
8 років досвіду Я познайомив тисячі гостей із шановними шеф-кухарями в 10 країнах. Я навчався у Рут Роджерс, і його наставляли Джеймі Олівер і Рік Стайн. Я з 'явився на кулінарному реаліті, демонструючи свій сміливий, натхненний у всьому світі стиль.

Затишна італійська з Симоною
13 років досвіду Я приношу тепло Італії до вашого столу, виготовляючи свіжу пасту та інші страви. Я дізналася від своєї сім 'ї рестораторів в Італії, оволодівши традиційними техніками. Моє захоплення - приготування свіжої пасти, равіолі та ньоккі - серце італійської кухні.

Firebyrd by Jordan
10 років досвіду. Я шеф-кухар, який працював у ресторанах вишуканої кухні в Сіднеї. Я був учнем шеф-кухаря і працював у нагороджених (капелюхах) ресторанах Pilu і Longrain. Я був представлений у Vogue Japan і готував для незліченних знаменитостей.

Італійський стіл від Крістіана
26-річний досвід роботи Я шеф-кухар, який готував у висококласних ресторанах і готелях по всьому світу. Я працювала в ресторані зірок «Мішлен» у Лондоні та в 5-зіркових готелях по всьому світу. Мене визнав The Good Food Guide і приготував у п 'ятизіркових готелях у Мілані та Сіднеї.

Напрямки зі смаками від Майкла
5 років досвіду я розпочав свою кулінарну подорож, навчаючись у бабусь і дідусів. Я проводжу CERT III з азійської кухні та навчаюся в кулінарній школі Blue Elephant на Пхукеті. Я працювала під керівництвом Люка Нгуена у його відміченому нагородами ресторані Red Lantern у Сіднеї.
Приватні шеф-кухарі, які готують вишукані страви
Місцеві фахівці
Почастуйте себе гурманськими справами – замовляйте послуги особистих шеф-кухарів або професійного кейтерингу
Якість послуг підтверджено
Кожен шеф-кухар надсилає на перевірку інформацію про досвід роботи у сфері кулінарії
Історія успіху
Щонайменше 2 роки роботи в кулінарній галузі