Послуги Airbnb

Торремолинос: шеф-кухарі

Замовляйте унікальні послуги, які пропонують місцеві професіонали на Airbnb.

Торремолинос: насолодіться кулінарними шедеврами приватного шеф-кухаря

Шеф-кухар

Смак дому – приватний стіл шеф-кухаря Даміано

Шеф-кухар

Вишукані страви по всьому світу від Еріка

13-річний досвід я готував на розкішних курортах і на круїзних лайнерах і володів бістро. Я навчався в баскському кулінарному центрі та навчався в ресторанах із зірками «Мішлен». Я працювала з шеф-кухарями Дані Гарсією та Массімо Спігаролі.

Шеф-кухар

Ми їмо світ від Арно

13-річний досвід роботи я працював у ресторанах по всьому світу, деякі з яких мають зірки «Мішлен». Я вивчала найкращий цикл приготування їжі, і у мене є кілька страв на різних кухнях. Я був особистим шеф-кухарем у Леонардо Феррагамо на його розкішній яхті.

Шеф-кухар

Власний шеф-кухар Томі

10 років досвіду. Я класично кваліфікований шеф-кухар із пристрастю до здорового харчування та екологічної відповідальності. Я навчався в коледжі та ресторані Bradley's у Лондоні, безперервне самостійне навчання. Моя пристрасть до екологічного, здорового харчування пов 'язана з життєвим досвідом та тренуваннями.

Шеф-кухар

Іспанська кухня від Арно

Я спеціалізуюся на стравах преміум-класу та вечері, паельях, морепродуктах, преміальних барбекю та креативній кухні. Я побудував свою кар 'єру завдяки глобальним подорожам і підготовкам на кухнях із зірками «Мішлен». Я обожнюю гарний смак і веселощі.

Шеф-кухар

Фуенхірола

Паелья та тапас від Маріан

8 років досвіду роботи Я працюю в різних ресторанах і розкішних готелях в Іспанії та Італії. Я навчався шеф-кухарем у Школі гостинності Хофманна в Барселоні. Я готував для Східної Барселони, королівської сім 'ї Катару та Шанель.

Приватні шеф-кухарі, які готують вишукані страви

Місцеві фахівці

Почастуйте себе гурманськими справами – замовляйте послуги особистих шеф-кухарів або професійного кейтерингу

Якість послуг підтверджено

Кожен шеф-кухар надсилає на перевірку інформацію про досвід роботи у сфері кулінарії

Історія успіху

Щонайменше 2 роки роботи в кулінарній галузі